1 Ocak 2016 Cuma

BORNOVADA KOKOREÇ


                                             ÖZMERT KOKOREÇ CEMİL USTA
Özmert kokoreç cemil usta 23 yıllık tecrübesi kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefleyen aynı zamanda da zincir ağına her geçen gün daha da geliştirmektedir.
İzmir de dükkan önü tezgah , mobil şube ve dükkan şubeleri ile toplam da 17 noktada siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.Bu hizmeti sağlarken de kesinlikle profesyonel ve titiz kadrosu ile kendi yetiştirdiği sertifikalı takım arkadaşları ile çalışmaktadır.
İşe alınacak tüm personel öncelikle 6 aylık eğitim aşamasından geçerek kokoreç ustası olmak için hak kazanmalıdır ve böylece özmert kokoreç cemil usta eğitim sertifikası ile usta olduğunu kanıtlamalıdır. Böylece siz değerli müşterilerimize kaliteli hizmet vermek için çaba gösteriyoruz.
İzmir de kokoreç ve kasap sucuk partileriniz de özmert kokoreç cemil ustawww.ozmertkokorec.com olarak sizlere hizmet veriyoruz.Organizasyonlar , toplantılar , iş yemekleri , kutlamalar , partiler , düğünler ve piknik partileriniz de 4500 kişilik organizasyonlarınıza kadar hizmet verme kapasitesine sahibiz. Organizasyonlar için titizlikle ve özel dizayn edilmiş mobil araçlarımız ve profesyonel personellerimiz ile kokoreç ve kasap sucuk alanında sizlere yerinde hizmet veriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder